Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.

Smučišče

ŠENTJOŠT

  • Domov
  • Dejavnosti
  • Šola smučanja

Začetni in nadaljevalni tečaji

 

Za tiste, ki vedo, da za učenje nikoli ni prepozno, nudimo začetniške in nadaljevalne tečaje ter individualne ure smučanja. Pod vodstvom učiteljev smučanja boste ugotovili, kako zabavno je lahko smučanje in kako lahko ga je obvladati. 

Skupinski tečaji potekajo med tednom v popoldanskem času med 17.15 in 18.45. Če termin tečaja zajame soboto in nedeljo poteka med 9.00 in 10.30.

Tečaj obseg  8ur, 4 dni po 2 šolski uri, z vmesnim odmorom med katerim udeleženec prejme čaj. Na začetku skupinskega tečaja se glede na predznanje oblikujejo čim bolj homogene skupine.
Na koncu tečaja sledi podelitev diplom.

 

V ceno tečaja je všteta organizacija tečaja, smučarska vozovnica, čaj med odmorom in diploma.

Za več informacij pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Preberi več

INDIVIDUALNE URE SMUČANJA

Na individualnih urah smučanja se učitelj neposredno posveti učencu. Skozi igro učenec izboljšuje svoje znanje. Individualni tečaj se izvajajo v dopoldanskem in popoldanskem času. Na uro se lahko prijavite le preko elektronsko prijavnico

PODROBNOSTI:
1. Individualna ura traja 45 minut
2. Čakalno mesto za individualne tečaje je ob blagajniškem okencu.
3. Bodite točni sicer se bo zamujeni čas odštel od predvidene ure (individunale ure si sledijo ena za drugo in tu žal nimamo manevrskega prostora).

Dodatna vprašanja nam lahko pošljete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.