Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.

Smučišče

ŠENTJOŠT

Začetni in nadaljevalni tečaji

Alpska šola smučanja

Za tiste, ki vedo, da za učenje nikoli ni prepozno, nudimo začetniške in nadaljevalne tečaje v popoldanskem času med 16.45 in 18.15, izjemoma dopoldan (po dogovoru). Če termin tečaja zajame soboto in nedeljo, je le ta med 9.30 do 11.00.

Pod vodstvom učiteljev smučanja boste ugotovili, kako zabavno je lahko smučanje in kako lahko ga je obvladati.
Začetni tečaji se izvajajo na manjši nizko vrvni vlečnici, dolžine 80 m, nadaljevalni tečaji pa na večji - krožniki, dolžine 175 m.

Za začetni tečaj je zaželjeno vsaj plužno ustavljanje otroka. Obseg tečaja je 8ur. Praviloma 4x2 šolski uri, z vmesno pavzo v kateri udeleženec prejme brezplačni čaj.
Na koncu tečaja organiziramo zaključek tečaja, kjer otroci prikažejo staršem pridobljeno znanje (v obliki simboličnega tekmovanja med veleslalomskimi vratci - ni obvezno). Po prikazu znanja vsak udeleženec prejme priznanje v obliki diplome.

Večerni tečaji

Cena vključuje organizacijo tečaja, smučarsko vozovnico, čaj med odmorom, zaključno tekmo in diplomo na zaključku. Minimalno število otrok na učitelja je 2, maksimalno pa 5 otrok.

Delo šole smučanja temelji na odličnem vzdušju, ki naše tečajnike motivira za uspešno delo ter med drugim tudi na vzgoji v smislu upoštevanja varnosti na smučiščih.
Odličen teren na nizko vrvni vlečnici nam omogoča hitro napredovanje v pridobljenem znanju začetniških skupin, saj se vlečnice poslužujemo takoj po osvojeni plužni nastavitvi smuči.
Učenje nadaljujemo z nizanjem prvih enostavnih zavojev v klinastem položaju, cilj pa je osvojiti varno samostojno vijuganje.
Učenje v nadaljevanjih skupinah prilagajamo glede na predznanje in ga stopnjujemo preko osnovnega vijuganja v zarezno tehniko – karving.
Tečajnike učijo strokovno usposobljeni učitelji smučanja na snegu z veljavnimi licencami za tekočo sezono. Seznam učiteljev

 

Za več informacij pa pokličite na tel: 041 505 407 – Robert ali pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.